Здравейте!

Моля въведете вашите данни за вход.

Ако нямате такива, нужно е да се регистрирате

Политика за поверителност

Във връзка с новите разпоредби:

РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните), General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679, влизащи в сила от 25.05.2018г.

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=BG

Желаем да уведомим всички наши настоящи и бъдещи потребители, клиенти и партньори с:

Декларация за защита на личните данни
Защитата на личните Ви данни ни е важна. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно GDPR, Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт.

Какво се случва с данните Ви, след като се свържете се нас?
Когато ни пишете чрез формуляра на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за период от 12 месеца, така че да можем да обработим искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси.

Декларираме, че няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

Съхраняване на Вашите данни
Обръщаме внимание, че с цел облекчаване на процеса по поръчка и покупка, както и последващото изпълнение на договора с Вас, и самата последваща доставка по куриер, съхраняваме Вашия IP адрес, както и Вашите имена, адрес, имейл адрес и телефонния Ви номер.

Предоставените от Вас данни са ни нужни, за да изпълним своите договорни или преддоговорни задължения спрямо Вас. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

– обработващия плащането доставчик на платежни услуги (банка) и/или куриерската фирма, с която Ви доставяме заявените от Вас артикули от нашия сайт;

– нашия счетоводител.

При незавършена или отказана поръчка изтриваме въведените по нея данни.

При завършена поръчка и изпълнен от наша страна договор на основание чл. 6, ал. 1, букви (а) и (б) от GDPR съхраняваме всички данни по правоотношението до изтичане на предвидения в чл. 12 от Закона за счетоводството (ЗСч) 10-годишен срок, а именно –  съхренение до 12 месеца.

Бисквитки
Нашият уеб сайт използва така наречените „бисквитки“. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство. Те са безобидни.

Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. Някои „бисквитки“ остават съхранени на устройството Ви, докато не ги изтриете. Те Ви позволяват да разпознаете нашия сайт при следващото ви посещение.

Използваме „бисквитките“ на основание чл. 4а от Закона за електронната търговия (ЗЕТ) и член 6, ал. 1, буква (е) GDPR.

Ако не сте съгласни с това, можете да откажете съхраняването, като настроите браузъра си така, че да Ви информира, когато някой сайт иска да запамети на устройството Ви „бисквитки“, а Вие съответно да ги приемате или не.

Имайте предвид, че деактивирането на „бисквитките“ във Вашия браузър може да ограничи функционалността на нашия сайт за Вас.

Анализ на интернет трафика
Нашият сайт анализира потребителския интернет трафик чрез WordPress.org. За тази цел използваме „бисквитки“, които ни позволяват да анализираме как потребителите използват нашия сайт. Така получената информация се предава на сървъра на доставчика на техническото решение и се съхранява там.

Можете да предотвратите това, като настроите браузъра си така, че да не позволява съхраняването на „бисквитки“.

Обработването на данните за анализ на интернет трафика се извършва въз основа на член 6, ал. 1, буква (a) и / или (е) GDPR.

[ПРЕПОРЪКА: При позоваване на чл. 6, ал. 1, буква (е) GDPR, т. е. „легитимен интерес“, е най-добре да активирате IP anonymization в Google Analytics или съответната аналогична опция според доставчика на инструмента за анализ на уеб трафика. Убедете се, че с доставчика на техническото решение имате договор, според който той е „обработващ лични данни“ спрямо Вас (вижте това примерно споразумение с Google или влезте в акаунта си в Google Analytics -> admin -> account settings и приемете т. нар. Data Processing Amendment с един клик). Без такъв договор трябва да искате съгласие от всеки отделен посетител на сайта си за това, че записвате и анализирате посещението му чрез някакво техническо решение, примерно Google Analytics. Това, разбира се, е строго непрактично.

Легитимният ни интерес по смисъла на GDPR се състои в подобряване функционалността на нашия сайт. Ценим личната неприкосновеност на потребителите си, поради което данните, които използваме за анализ на уеб трафика, биват анонимизирани от страна на доставчика на техническото решение. 

Вашите права
Имате право на достъп до Вашите данни, които обработваме, както и право на коригиране, изтриване (право „да бъдете забравени“), ограничаване на обработката, преносимост на данни, оттегляне на съгласието и възражение.

Ако смятате, че нашето обработване на Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или ако смятате, че правата Ви според тези разпоредби са били нарушени по някакъв начин, можете да се обърнете към компетентния административен орган. В България това е Комисията за защита на лични данни

Администратор лични данни: Емилиян Кръстев, управител на Вида-Винт ООД